ŞANLIURFA / HALİLİYE - Mehmet Saçlı İlkokulu

Haz

Bilginin öğrenilmesinin yanı sıra pekiştirilmesine ve değerlendirilmesine de önem veren okulumuz, tüm sınıf kademelerinde bilgi yarışması planladı.

Sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimiz Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü  Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür alanlarında kıyasıya bir rekabete girerek , hem eğlenceli dakikalar yaşadılar, hem de dönem boyunca öğrendikleri bilgilerini sınama fırsatı buldular.

Yapılan yarışma sonucunda;

2. Sınıflar arasında 2/A Sınıfı birinci oldu.

3.Sınıflar arasında  3/F sınıfı birinci oldu.

4.Sınıflar arasında  4/B sınıfı birinci oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Mehmet Saçlı ilkokulu 4.Sınıflar Mezuniyet Töreni velilerin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı. Mezuniyet pastası kesilerek kepler havaya atıldı.Öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

May

Haliliye bölgesinde bahar şenlikleri kapsamından yapılan bilgi yarışmasından okulumuz ikinci olmuştur.