ŞANLIURFA / HALİLİYE - Mehmet Saçlı İlkokulu

Şbt

öğrencilerimiz etkinlikle ile birlikte anne ve babalarınız iletişim numaraları öğrenmiş oldu.

Şbt

Ögrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kültürel Ögeler kapsamında Türk kahvesini öğrendiler.  Öğrencilerimiz önce nasıl pişirildiğini gördüler sonrasında eve gelen misafirlere kahve ikram edildiğinde yanında lokum, çikolata, baklava vb. ikram edildiğini öğrendiler. Kahveyi kavururlar türküsü eşliğinde kahve kokulu resimler etkinliğini yaptılar.  Etkinlik sonrasında ikramlık lokumlarını afiyetle yediler.

Ara

Yerli Malı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaya devam ediyor.veliler,okul personelleri,öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan etknliklere ilçe protokolümüz de katıldı.

Ara

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

OKUL ÖNCESİ KIZILAY DRAMA ETKİNLİĞİ

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında ilimizde düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Ekm

Okulumuzda yapılan deneme sınavında derece yapan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm