ŞANLIURFA / HALİLİYE - Mehmet Saçlı İlkokulu

Mehmet Saçlı İlkokulu

Adres
SÜLEYMANİYE MAH. SÜLEYMANİYE CAD. MEHMET SAÇLI ILKOKULU BLOK NO 89 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Eğitim sistemi içinde Mehmet Saçlı İlkokulu olarak, öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma beceresini edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan,geleceğe en iyi şekilde hazırlayan, çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.
Sabah: 07.20 öğlen: 12.20
22 ve 22A nolu otobüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Servis var
Haliliye